Vocal Coach

Tarieven


Het actuele lestarief (seizoen 2017-2018) is uiteraard rechtstreeks gerelateerd aan de duur van de les die wordt afgesproken. Als volgt:

Vlaardingen: 1 uur € 42,--
  3/4 uur € 32,--
  1/2 uur € 22,--
     
Zeewolde: 1 uur € 40,--
  3/4 uur € 30,--
  1/2 uur € 20,--Dit uitgangspunt biedt vervolgens mogelijkheden qua lesfrequentie en 'bezetting'. Factor is wel dat een les aan duo's, of ensembles van nog ruimere samenstelling, intensiever uitpakken voor een docent. Aan duo's wordt daarom per persoon 60% van de prijs van een solo-les in rekening gebracht, aan trio's per persoon 40%, en zo verder.


Voorbeelden:

Wordt individueel afgesproken, en is weinig tot geen reistijd in het spel, dan is een wekelijkse les aan te raden, van 30 of 45 minuten.

Een groepje van drie dat individueel op eigen mogelijkheden wil worden geïnstrueerd, maar ook graag terzetten zingt, én in de regio woont, kan bijvoorbeeld eens per week of eens per twee weken afspreken, en per les bijvoorbeeld 90 of 120 minuten.

Is sprake van meer reistijd, dan ligt het voor de hand om de frequentie te verlagen en de lestijd per keer wat te verhogen. Individueel of in een kleine groep: bijvoorbeeld eens per twee weken 90 of 120 minuten.


Enzovoorts en zo verder! In principe kent het aantal varianten hierop geen limiet; aan individuele wensen kan 'op maat' worden voldaan en op dit punt is vrijwel alles bespreekbaar.

Nadere informatie over tariefstelling, belastingtechnische kwesties rond lesgelden, financiële regelingen met betrekking tot vakstudie etc. zijn vanzelfsprekend per mail of telefonisch in te winnen. Zie hiervoor de contactgegevens.

All rights reserved -- Cora Peeters